Stonebabe Mim!

Stonebabe blogunun sahibi sevgili Cansu beni mimlemişti ve üzerinden bi hafta falan geçti, ancak yazabiliyorum. Geçikme için çok çok özür dilerim kendisinden :)

1.Ulaşmayı hayal ettiginiz şey ?
Ulaşmayı hayal ettiğim tek bir şey yok, çünkü bişeyi hedefleyip sonra ona ulaştığımda "ee şimdi napıcam?" gibi bi psikolojiye giriyorum, o yüzden benim hayal ettiklerim çoktur. Bi tanesi mümkün olduğunca çok ülke gezmek. Ay bide tabi öncelikle iyi derecede İngilizce sonra da Almanca öğrenmek. Keşke herkes Türkçe öğrense de ben başkalarının dilini öğrenmek zorunda kalmasam. Herkes Türkçe konuşsa :)
2.Google 'da sık sık aradıgınız ifadeler nelerdir ?
Bu çok sık değişim gösterir ki bende, o ara kafama ne taktıysam onu ararım. Mesela son zamanlarda etamin işleme için şablon arıyodum, Türk ve yabancı özellikle Rus sitelerini talan ettim, sağlam bi şablon arşivim var :) İsteyen olursa çekinmesin söylesin yani :p
3.Basında ve Sosyal medyada izlemeyi sevdiğiniz türde insanlar ve organizasyonlar nelerdir ?
Bilemedim ben buna ne diyeceğimi ama iyi niyetle yapılmış olan işler başarılı oluyo onu biliyorum. Bloglarda izleyici sayısını arttırmak için dönen oyunlar hoşuma gitmiyo mesela.. 
4.Paranızı en çok ödemekten korkmadığınız şey nedir ?
Kitaplar, plaklar.. 
5.Hayatınızı daha iyiye götürmenize yardımcı olacak bi bilgi versem hangi konu hakkında bilgi sahibi olmak istersiniz ?
Bazen zamanı hızlandırırken, bazende yavaşlatmanın sırrını verebilirsin mesela:p Sevdiğimiz, mutlu olduğumuz anlar daha uzun sürsün..

İsteyen herkesi mimledimm! :)

1 yorum:

  1. Excelente post Mila, muchas gracias por compartirlo, da gusto visitar este espacio. Te invito a visitarme en:
    http://leyendas-de-oriente.blogspot.com/

    Un gran saludo, Oz.

    YanıtlaSil