2014 güzel basladı :)

2013 cidden hiç hoş bir yıl değildi benim için. Kendi kendimi yediğim, mutsuz olduğum, kötü sürprizlerle karşılaştığım bir yıldı. 2014'ün çok daha umut verici olacağına inanıyorum. Dün de güzel gelişmeler oldu hayatımda tam da bu düşüncelerimin üzerine :) Aslında çok harika süper haberler değil ama canımı sıkan ufak sorunlar sıkıntı olmaktan çıktı.
Okulum malum sürpriz bir ders ile bir dönem daha uzamıştı, büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. Sonunda dün finalini de atlattım ve bu dersten dolayısıyla da hiç hazetmediğim bu okuldan kurtulmuş oldum. Sınavımın iyi geçtiğini düşünüyorum umarım öyledir :)
Dün bir de iş görüşmesine çağırıldım. Çok stresli gergin bir kişilik olduğumdan sınav ve görüşme ardarda denk gelince 2x gerildim :)) Sınava da görüşmeden çıkınca koştura koştura yetiştim.

 Neyse işe geleyim. Evet işe başlıyorum ama biraz farklı bir durum. Çok çok düşük maaş bile denemeyecek bir ücret ama aynı zamanda 6 aylık bir eğitim. Muhasebe ağırlıklı 6 aylık bir staj-eğitim süresi.. Şöyle bir avantajı var evime yürüme mesafesinde. Ayrıca çalışma ortamının çok kaliteli olduğuna dair duyumlar aldım. 6 aylık bir söz verme durumu da olmadığından yani olur da başka iyi bir fırsatla karşılaşırsam yada daha farklı planlarım olursa ayrılabiliyorum.
Kısacası aynı gün içinde hem okuldan kurtuldum hem iş sahibi oldum diyebilirim :) Umarım hayırlısı olur benim için^^


http://miladannotlar.blogspot.com.tr/

1 yorum:

  1. Merhaba,

    Bloğunuzu çok beğendim ve takipçiniz oldum. Sizi de bloğuma takipçi olmaya beklerim. Çok sevgiler
    http://mommyslifetime.blogspot.com

    YanıtlaSil