Mim Varmış :)


Sevgili rengarenkyakamoz beni mimlemiş, çok teşekkür ediyorum. Her zaman ki gibi biraz geç yazıyorum :) Bakalım neymiş sorular..

* Blogunuzun adı?
Kusura bakmayın ama çok yersiz bir soru olmuş bu. Neysee "Mila'dan Notlar" gördüğünüz üzere :)
*Hangi ilde yaşıyorsunuz?
Bursa
*Blogger buluşmalarına katıldınız mı?
Hayır katılmadım. Aslında hep derip blogger buluşması olsun Bursalı bloggerlarla tanışalım diye ama geçenlerde vardı kararsız kaldım katılma konusunda. Ben İzmir'deyken katılımı bildirmek gerekiyordu bide, ben de biraz umursamaz davranınca öyle kaynadı geçti katılamadan :)
*Bulunduğunuz ilde Blogger buluşması olsa katılmak ister miydiniz?
Sonrakilere katılmayı istiyorum evet.
*Sizce bir Blogger buluşma etkinliği nasıl olmalı?
Bilemiyorum valla katılmadığım için daha önce :) Fikir yürütmek gerekirse de sanırım katılımcılar çok önemli, yani Blogger'ların iyi niyeti, samimiyeti etkinliği güzelleştirir ve tabi sponsorlar olursa da renk katılmış olur :)

Vee sadece Akmayan Göz Kalemi'ni mimliyorum:)
 Hem mim sever kendisi hem de ilgileneceği bir konu :)



4 yorum:

  1. hahahah :D aynı konuda başka bir blogger mim'lemişti beni, en kısa zamanda yazmalıyım :D ilk soruya verdiğin cevaba da bayıldım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de yazmalısın artık, blogunu ihmal ediyosun zaten :p

      Sil
  2. Ben bursada yaşıyorum ve bursalı bloggerlar toplaşsa ne güzel olur :) benim henüz az takipçim var ama sen böyle bi etkinlik duyurusu yapabilirsin seve seve katılrım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bursa'da etkinlikler yapılmaya başlandı artık önceden pek olmuyordu. Yine yapılabilir tabi neden olmasın :) Ayrıca şimdi bloguna bakınca farkettim taa temmuzda beni mimlemişsin ve ben gözden kaçırmışım. Çok özür diliyorum :/

      Sil