Cekilis hediyelerim

Kazandığım iki çekilişin hediyelerini paylaşmak istiyorum. Hem çekilişlerin güvenilirliğini kanıtlamak için de bu gerekli bence. 

***İlki MMERWE'nin Turuncu Kasa ile işbirliği halinde düzenlediği çekilişi idi. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Çekiliş düzenleyip çekilişi kazanan kişiye kaba davrananlar varken Merve hanımın güleryüzünü maillerinden hissettim. Hediyeler için teşekkür ederken güleryüzü için de ayrıca teşekkür ediyorum^^

Hediyelerim ise şöyle;
 Bioderma Sensibio H2O makyaj temizleyici, kendisi zaten en sevdiğim ve en uzun süreli kullandığım ürün. 500ml'lik var şuan kullandığım, yarısı bitmiş durumda. Bu da yedeğim olmuş oldu. :)

Avene Termal Suyu Spreyi'ne gelince, Vichy termal suyu hakkında düşüncelerimi şu yazımda paylaşmıştım. Severek kullanmıştım ve bitti demiştim. Yeni almayı düşünüyorum derken çekilişten Avene'inki geldi. :) Hemen denedim ve genel yorumlarda da olduğu gibi Avene bir tık daha iyi gibi geldi bana. Daha saf su hissi veriyor ve daha temiz hissi.. Vichy'nin ki küçük boydu ve ona rağmen uzun süre kullanmıştım. Avene büyük boy bir de, heralde daha da uzun süre termal suya ihtiyacım olmayacak. Hı bir nokta da şu, Vichy'de makyaj sabitleme özelliği ile ilgili bir açıklama yoktu, yani o özelliği var mı bilmiyorum denemedim. Ama Avene'de öyle bir açıklama var. Onu da deneyeceğim.
avene termal suyu hediye bakım

***Kazandığım bir diğer çekiliş www.ilkeee.com'dan Kırmızı Kedi Yayınevi ortaklığı ile düzenlenmiş. Teşekkürler...
Hediyem güzel olduğunu umduğum bir kitap; Yalnız Kadınlar Yazı - Beatriz Williams
En kısa zamanda okuyacağım ancak öncelikli kitaplarım var sırada. :)
beatriz williams kitap hediye



http://miladannotlar.blogspot.com.tr/


5 yorum:

  1. Güzel günlerde kullanmanızı dilerim :)

    YanıtlaSil
  2. aaa ne güzeeel şanslısıın :)

    YanıtlaSil
  3. floransa'dan kiko cosmetics ürünlerini türkiyeye taşıyan bir hesap bu belki takip edersiniz :)
    instagram.com/ciao.fi

    YanıtlaSil