Canlar dün falcıya gittim :) Hep gitmek istemiştim ama genel de aman para verip yalanlarını mı dinlicem, ya da ya başka alemlerle bağlantıları varsa ya bana da bulaşırlarsa gibi korkularla gitmemiştim :D Dün kuzenim fal baktırdığını falan anlatınca ben de baktırayım o zaman dedim ve gittik. Yerini de söyleyeyim Bursa'da olanlar için, Heykel'de PTT nin yanındaki arada Moda Cafe. Türk kahvesi içenlere ücretsiz tarot yada kahve falı bakılıyo.
     Çok şey söyledi ama unuttum bile ben çoğunu, bazı şeyleri o kadar net söyledi ki şaştım kaldım ve sormak istediklerimi unuttum. Erkek kardeşimi sevgilim sandı o konulara hiç girmedi zaten. Ama genel olarak söylediği en önemli şey insanlara planlarımı düşüncelerimi çok anlattığım için nazar değdiği oldu. Yüzüme gülen insanların arkamdan Mila bunu yapar da ben nasıl yapamam deyip kıskandıklarını ve buyüzden işlerimin yolunda gitmediğini söyledi. Daha bir sürü şey söyledi aslında da çoğu aklımda kalmadı bile :) Ne de olsa fala inanma falsız da kalma demişler :)
   

11 yorum:

  1. vallaha canim ben öyle seylere inanmamda baktirmamda uyuz olurum :) ama baktiranlari merakla dinlerim :D

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  2. Canım ilginç bişey oluyo gerçekten :) Sonra falcının söylediklerinin kritiğini yapmak çok eğlenceli oluyo:)

    YanıtlaSil
  3. benim bir arkadaşım fal tutkunu birgün buluştuğumuzda tam üç falcıya gitmiştik :) hepsi aynı şeleri söledi. inanmıyorum ama eğlenceli buluyorum :)

    YanıtlaSil
  4. ben de o başka alemlerin bulaşmasından korkarım, genel olarak kahve falından korkarım hiç de baktırmam, uzak olsun benden :P

    YanıtlaSil
  5. Geçenlerde ben de gittim falcıya. Bir çok şey gerçekleşti. Sonra tekrar gittim yine bir şeyler dedi ama bu sefer uzun vadeli..

    Dediğin gibi o kadar çok şey söylüyorlar ki masadan kalkana kadar unutup gidiyorsun.Fala inanma falsız kalma aynen.Hayırlısı olsun :)

    YanıtlaSil
  6. Asıl merak ettiklerimi okulumu ve sevgilimi sormayı unuttum, gerçi sevgilimle ilgili söylicekleri moralimi bozadabilirdi riskli biraz:D
    Hayırlısı olsun bakalım çıkcak mı dedikleri:)

    YanıtlaSil
  7. Maya, lisede çok olurdu bu muhabbetler, ordan kalma bi korku sanırım bu :)

    YanıtlaSil
  8. Esotron, aynı şeyleri söylemiş olmaları ikna etmedi mi seni:) nebilim fala inanası gelir sanki insanın :P Misal ben kendime inanmıyorum desem de bi yanım biraz inanıyo sanki :D

    YanıtlaSil
  9. ya çok genel söylüyolar bence. herkesin işi yada okulu var ailesi var evli ollanlar zaten belli. evli olmayanların sevgilisi var mutlaka aşk acısı yaşamış birini unutmamış. ve her nedense herkesin şuan durumu pek iyi diil ama kısa zaman sonra onu güzel şeler beklio olur :) yani hep böle diolar bence :)

    YanıtlaSil
  10. Hahaa :D doğru diyosun. Kısacık felsefe yapiciim şimdi, hepimiz aynıyız ama hepimiz farklı olduğumuzu sanıyoruz. :P

    YanıtlaSil
  11. budur işte :)

    YanıtlaSil