Mim!

Kaybolmuş Bir Denizyıldızı'ndan geciktiğim bir mim!Ödüllü mim imiş! :) Teşekkür ediyorum..
1.Mesleğin seni mutlu ediyor mu?
Her türlü anket başvuru vs formu doldururken meslek bölümüne hala öğrenci yazdığıma göre mesleğim öğrencilik oluyor. Ne yazık ki mutlu etmiyor. Hemde hiç etmediği gibi hayatımı zindana çeviriyor. Oysa ki biliyorum aslında en güzel meslek öğrencilik ama benim durumum farklı.. Ne diyelim kısmet :p
2.Dilediğin meslek miydi?
Hmm küçükken okula gitmek için yalvarmıyodum aileme :D ama okula başlayıpta ağlayan bi çocukta değildim. Dilediğim bişey olmasada sevmediğim bişey değildi :) (Bu iki soru çok zorladı benim yalnız söylimm!..)
3.Yalnız mı ilişkide mi yaşamayı tercih ediyorsun?
Yaklaşık 3 senelik bi ilişkim var zaten. Mutluyum, hatta Allah nazarlardan saklasın çok mutluyum :) Oyüzden de yalnız yaşamayı tercih etmiyorum.
4.Tatsız durumlardan kaçınmak için yalan söyler misin?Dürüst ol.
Söylerim ama onlar beyaz yalan ki bence.. Küçükken yemin bile ederdim :D Annemle babannem anlaşamazlardı fazla, onlar sorun yaşamasın diye ben yalan söyler bide üstüne yemin ederdim, sonrada oturum Allahım günah yazma diye dua ederdim :D 
5.Yabancı dil konuşuyor musun?
Almanca diyebiliriz belki, tam olarak konuşamasam da öğreniyorum ya.. Almanya'ya gitsem aç kalmam dicem şimdi ama bilmesem de aç kalmam :)
6.Rüyandaki evde oturuyor musun?Taşınmak ya da yurt dışına gitmek istiyor musun?
Hayıııır, yakından uzaktan alakası yok valla. Bi kere bahçeli bi evim olmalı benim, ikinci önemli noktada aydınlık, çok ışık alan bi ev olması.. Evlenince zaten evimi değiştirmiş olcam ama o zaman da hayallerimde ki gibi olur mu bilemiyorum :) Yurt dışına gitmeyi gerçekten çok istiyorum. Var öyle planlarım bakalım, kısmetse gidiciiim :)
7.Mobilya değiştirmeyi seviyor musun?
Iı ıh sevmiyorum, iyice tadını çıkarmadan kaldıramam eşyaları, hele de doğru düzgün kullanılmamış yepisyeni şeyleri kaldırmayı hiç istemem. Kısa süreli hevesimi almak için bişey almam yani..
8.Çevreye hayvan korumaya hiç katkın var mı?
Yok ya benim bişeye katkım.. iki tane japon balığım vardı onlara bile bakamadım doğru düzgün öldüler. Gerçi herkes kendiliğinden ölüyo zaten onlar dedi ama bilemiyorum. 
9.Televizyon ve filmleri sever misin?
Severim ya, televizyonu da severim, filmleri de severim. Hele Seksenler dizisinin hayranıyım son zamanlarda. Bu akşamda oyuncuları Beyaz Show'da olacakmış, duyurulur! :) Filmlere gelince, dram romantik komedi severim, nadiren de macera falan izlerim. En sevdiğin film sorusuna da sinir oluyorum. Çünkü pat diye sorunca hatırlayamıyorum aslında o kadar sevmediğim filmleri bile söylemiş bulunabiliyorum, olmuyo yani, sormayınız bunu bana :)
10.Bırakmak istemediğin kötü huyların var mı?
Evet, bazen çok çekingen bi insan oluyorum. Hele bazı insanların karşısında doğru düzgün konuşamıyorum. Bu insanların ortak özelliği nedir onu da bilmiyorum. Kötü alışkanlık deyince hep aklıma sigar geliyo ya :D Sigara kullanmıyorum ama nargile içiyorum nadiren. 
11.Loto veya benzeri şans oyunu oynar mısın?
Yılbaşından yılbaşına bi çeyrek millipiyango bileti alırım o kadar :) ona da ya amorti çıkar ya da hiçbişey :D

Bir mimin daha sonuna geldik canlar :) Yeni mimlerde görüşmek dileğiyle :)



7 yorum:

  1. Mim postaladım sana canikom, yakala!

    http://ikiuykuarasinda.blogspot.com/2012/04/mim-by-sansl-kedi.html

    YanıtlaSil
  2. Yakaladım yakaladım :)

    YanıtlaSil
  3. Cevapladığın için sağol milam güzel cevaplar :)
    Balıklara da üzüldüm :(

    YanıtlaSil
  4. Rica ederim tatlım :) balıklara bende gerçekten üzüldüm, o yüzden hayvanlarla aram iyi değil, bakamıyorum heralde ben :/

    YanıtlaSil