Tavsiye: Charles Worthington Saç Kremi

Argan yağını duymayanımız kalmadı sanırım artık. Üstelik şimdi her bölgeye ne kadar faydalı olduğu konuşuluyo. Ben duyduğumda sadece saça uygulanıyo sanmıştım. Kuaförüm tavsiye etmişti. Çok fazla kimyasal bişey kullanılmasını istemez saçın mümkün olduğunca doğal halinde olmasını tavsiye eder. Bana da argan yağını tavsiye etmişti ama küçücük şişe 70 liraydı. O zaman saçıma da uygulamıştı, beğenmeme rağmen almadım. Bu arada saçım oldukça gür ve uzun. Haliyle bazen çok ağır geliyo resmen :) Argan yağı hafif hissettirmişti, yumuşacık olmuştu saçım.
 Şimdi lafı şuraya getiriyorum. Saç kremi araştırması yapıyordum geçenlerde. Watsons'tan bi saç kremi aldım, argan yağı barındırdığı yazıyodu. Kuaförümün tavsiyesini de hatırlayarak denemeye değer diye düşündüm. Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Ben sadece deneme boyunu almıştım. Şimdi normal boyutta almayı düşünüyorum. Charles Worthington markası. Daha çok şampuanının tavsiye edildiğini duydum ben, deneyen varsa yorumlarını da alabiliriz :) Çokta fazla çeşidi var benim aldığım argan özlü olan, hepsinin özelliği farklı kendinize uygun olanı seçebilirsiniz tabi.



2 yorum:

  1. ayrıca indirimde bunlar watsonsda...hem deneme boyları hem de büyük boyları.hatta kuru uygulanan sprey şampuanları falan da var..

    YanıtlaSil
  2. Evet bende bugün gördüm, 3 al 2 öde kampanyası falan vardı..

    YanıtlaSil