Gökkuşağı Kozmetik Mim!

HgkGünlükleri blogunun sahibi Gamze mimlemişti beni ve üzerinden biraz zamanda geçti aslında. Sanki çok büyük bi kozmetik birikimim varmış gibi çekemedim hemen fotografları :) Neyse ki sonunda hallettim. Gamze'ye teşekkür ediyorum ve hadi kısacık benim kozmetik malzemelerimi görelim gökkuşağu renklerine göre :)

Aslında gökkuşağı mı kara bulut mu nedir bilemedim, siyah ve kahve tonlarına yüklenmişim ben hep :) Renkliler iki üç parça bişey kaldı resmen.. 

PEMBE

Renkleri ayırmakta zorlandım, bu pembe mi bu mor mu diye düşündüm, fotograflarda renkler daha canlı çıkıyor ya bide.. Sonuç olarak çıkan pembeler bunlar :) 

MOR - MAVİ - KIRMIZI - YEŞİL

Asıl gökkuşağı renkleri azmış bende dediğim gibi :)


KAHVERENGİ - BEJ 

Ojeyi iki kez sürdüm, saç kremim bitti ve artık Warsons'lara da gelmicekmiş. Fondöten de bitmek üzere bi şekilde kaldı uzun zamandır kullanmıyorum tarihi geçmiş bile olabilir :)

SİYAH

 Siyahlarım da bunlar. Benim gökkuşağım biraz iç karartıcı mı oldu ne :)
Kiko pudra ve allık temel yapı taşlarım.
Maybelline the Falsies Black Drama Maskara ve Flormar eyeliner'ı da uygulayıp çıkıyorum dışarı. Rutin kullandıklarım bunlar. Genelde kozmetik ürünleri konusunda takıntılıyım sanırım, bişeyi beğendiysem uzuuun süre kullanıyorum, iyice bıktıktan sonra değiştiriyorum. Parfümüm de öyle oldu. Uzun zamandır aynı parfümü kullanıyorum. Koku benimle bütünleşti resmen. Bioderma Sensibio da sürekli kullandıklarım arasında olacak gibi, zaten 500ml'lik iki damacana var elimde :))
Ayrıca ojelerim aslında daha fazla renklere göre gruplandırırken diğerlerini dışlamışım sanırım :) English Home'dan gelen vücut losyonunu da belirtmeden geçemicem, gerçekten çok beğendim, bazen el kremi gibi kullanıyorum :D Kokusu çok harika, yapısı da çok hoş hafif.. Sık kullandıklarım arasında olacak gibi bu da.

Her zamanki gibi isim belirtmiyorum, isteyen herkes mim'lenmiştir!

10 yorum:

  1. ayy çok sevindim yapmışsın :)
    En azından benim gibi kuru kalabalık oluşturmuyor kozmetiklerin :)

    YanıtlaSil
  2. bence harika urunlerin varmıs:) cok guzel bir gokkusağı olmus:)

    YanıtlaSil
  3. 212 nasil bi koku canim.yani agir mi acaba dun gordum denemedim ama merak ettim. basharilar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim çok sevdiğim ve uzun zamandır kullandığım bi koku olduğu için yorumum objektif olur mu bilmiyorum, öncelikle onu söylim :) biraz baharat ağırlıklı bi koku, fazla ağır olduğunu düşünmüyorum, ben çok farklı buluyorum :) ve gerçekten güzel ve seksi hissettirdiğini söyleyebilirim :)

      Sil
  4. gökkuşağın çok şeker olmuş. beni de mimlemişlerdi. benim gökkuşağıma da bakarsan sevinirim :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Canım. NudeTude çekilişimi kazandın. Adresini ve telefonunu inancnihan@gmail.com adresime mail atar mısın? Tebrik ederim bu arada;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha dün ben çekiliş kazanamıyorum demiştim arkadaşıma :) Çok mutlu oldum. Gönderiyorum hemen bilgilerimi, çok teşekkürler :)

      Sil