Mim!

Yine bir mim ile karşınızdayım, sevgili biricit beni mimlemiş :)
Hayatınızda ‘artık yok’ dediğiniz şeyler var mı?
Eskisi kadar neşeli umursamaz Mila değilim bi kere. Ama eskisi kadarda zayıf değilim. Kısaca büyüdüm galiba artık :P
Maddi olarak hatırladığım bişey yok, yokluğuna üzülmemişim demek ki hatırlamıyorum. Öyle maddeye bağlanan bi yanımda yoktur zaten. Nebilim bi aksesuara, bi kaleme, bi yastığa bağlanmam böyle kaybedersem üzülmem, yenisine sağlık derim :)( Yok lan varmış azcık daha umursamazlık, tamamen yok değilmiş bak şimdi çıktı ortaya :P )
Eskiden bu yana neler değişti sizce? Neleri özlüyorsunuz peki, neleri yad ediyorsunuz?
İki sene öncesinde Romeomla ilişkimizin baharındayken daha ( bize hep bahar o ayrı :P ) dert tasa yoktu, çocuktuk daha bea ( macırlığımıda yaparım :D), sürekli gezip tozardık, inanılmaz eğlenirdik. Sonra kırk yıl düşünsek aklımıza gelmicek zorluklar yaşadık, sonra bi durulduk, bi akıl başa geldi, sorumluluklar arttı falan filan. Gene de mutluyuz ama o zamankinin tadı başkaydı. Önceki yazılarımda anlattığım maceralarımız da hep o zamandan kalma :) Çocukluğumu özlüyorum bazen. Bahçede ki salıncağı, oyuncaklarımı, bisikletimi.. Sabahtan akşama kadar oyun oynayıp zamanın nasıl geçtiğini anlamamayı.. 
Ya da aklınıza gelince ‘iyi ki de değişti’ dediğiniz şeyler oluyor mu?
Yok galiba ya gelmiyo ki aklıma. Bugüne kadar sadece psikolojik olarak büyük değişimler yaşadım zaten. Onada iyi ki desem mi demesem mi bilmiyorum. Çok saf bi kızcağızdım ben. Maymun gözünü açtı açmasına ama iyi mi etti bilemiyo.  Bazen küçücük bi köyde küçücük bi evde dertsiz tasasız yaşasaydım, sonra babam beni çobanla everseydi, stressiz okulsuz saf masum bi hayatım olsaydı keşke diyorum :)
Hayatınızda neyin değişmesini isterdiniz?
Çok şeyin değişmesini istiyorum. Yaşadığım şehrin hatta ülkenin değişmesini istiyorum. Özgür olmak istiyorum. Bu şehirde kendimi eve zincirlenmiş gibi hissediyorum. Şu allahın belası okuldan, kurslardan kurtulmak istiyorum. Sonra üç beş para kazanıp sevdiğim bi işi yapmak istiyorum. Huzur istiyorum.
Bir de saçımı değiştirmek istiyorum. Bir iki güne gerçekleştiricem sanırım bunu :) Saçım tam olarak belime gelmiş durumda ve kimse kestirmeme izin vermiyo kuaförde dahil olmak üzere. Ama bakımı çok zor katlanamıyorum artık ve değişim istiyorum ondan da önemlisi.

Yeni bir eşya, yeni bir hayat ya da yeni bir icat mı istediğiniz? ‘Hayalimdir…’ dediğiniz bir şey söyler misiniz? 
Hayalim her zaman söylediğim gibi Londra'da yaşamak. Yada dünyayı gezmek. Yada sevgilim yani gelecekte ki eşim ile birlikte açacağımız bi cafe. Belki güzel tatlılar yapmak olabilir. Düzene oturmuş daha sakin bi hayat.
Yolculuklar kısalsa çok sevincem bide, yolda geçen zamanın boşa harcanmasından nefret ediyorum. Hergün abartısız 3-4 saatim yollarda geçiyo ya. Daha hızlı ulaşım sağlansın meşgul insanım ben zamanım çok kıymetli :P
Hiçbişeyi unutmayayım bide, telefonlardaki not defteri hatırlatma şeyleri falan benim beynimde olsun. Her ayrıntıyı tam zamanında hatırlayayım. Son zamanlarda herşeyi çok unutuyorum, erken yaşta bunamaktan korkuyorum :S
Bir de çok süper keman çalmak istiyorum, çok istiyorum, çok şiddetli istiyorum, nolur olsun nolur :D


9 yorum:

  1. kestrme saçını nolur nolur nılur :)

    YanıtlaSil
  2. bricit mimlemiş seni.
    :)
    en sevdiklerimdendir.
    :)
    yanıtların da çok sevimli ama.
    :)
    hadi olsun bütün istediklerin.
    :)

    YanıtlaSil
  3. Mia, kestirdim saçımı ama kısa değil :)kıyamadım yine..bi şekil verdirdim sadece:)
    Deep, teşekkür ederim evet olsun bütün istediklerim:P Bende çok sevdim biriciti :)

    YanıtlaSil
  4. canım mimledim seni,mimci başı oldum valla:))
    umarım hayallerıne ulasırsın bıgun canım:)

    YanıtlaSil
  5. Londra için emin misiniz? Yamur sis yağmur :))

    YanıtlaSil
  6. yavrum ben de mimi duyurmaya gelmiştim, bi' baktım mimlenmişsin..

    benden bile önce yaptığına göre, epey geç kalmışım :)

    YanıtlaSil
  7. Biricit çok merci ama ben yetişemiyorum valla bu mimlere gecikmeler için kusuruma bakma artık:) Umarım hepimiz bigün hayallerimize ulaşırız :)

    Bolat, hani böyle bişey takıntı haline gelir onu yapmadan edemezsin ya aynen o durumdayım. Gidip görmeden emin olamıcam sanıyorum. İyisiyle kötüsüyle gidip bi Londra havası almak lazım :P Yani görmeden karar veremiyorum :)

    Cherry, tatlım biricit sağolsun çok hızlı valla, bende yetişemiyorum hızına :)

    YanıtlaSil
  8. o keman azmi ben de de var umarım olur seninde istediğin gibi :)

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler Chihiro umarım keman azmimiz hiç bitmez:)

    YanıtlaSil