Dünya ne sana ne de bana kalmaaazz...



Mezun olmayı umarken bir dönem daha uzadı okulum. Yine hayal kırıklığı yaşadım. Tek ders sınavına gitmiştim. Listede adım olmayınca bi tedirginlik çöktü zaten, sonra da eksik bi seçmeli dersim olduğu için tek ders sınavına da giremediğimi öğrendim. Yaz okulu süreleri de geçti haliyle, haftaya vize var hatta. Derslerimi kontrol etmiştim bide. Ama o kadar etmişim yani, nasıl gözümden kaçtı bilmiyorum. Herkes mezun oldum biliyo, herkes için inanılmaz önemli benim kıytırık okulumun bitip bitmediği. Yani o üzerimde hissettiğim yoğun baskı bitti derken bi baktım ki bitmemiş. Yine hayal kırıklığı tabi...
Ama bi şey daha var ki artık olanlara sabretmemi sağlıyo. Namaz kılmayı öğrendim, ara sıra kılıyorum. Çok dindar bi insan da değildim ama namaz kılmanın ayrı bi hissiyatı var. Hani yoga yapmak yerine namaz kılıp huzur bulmak daha mantıklı geliyo ayrıca :) Namaz sabretmeyi öğretiyo bana, beklemeyi, oluruna bırakmayı öğretiyo.. 
Neyse işte öyle :) Ayrıca yakında şöyle hediyeli çekilişli falan bişeyler yapmak istiyorum. Happy box benzeri bişeyler olsa da katılsak. :)

Bu gecenin şarkısı da bu! Tabi ki Mabel Matiz. Pek severim şarkılarını.


10 yorum:

  1. Allah sabır versin ya zor bir durum gerçekten. Diğer insanları boşver, önemli olan sensin.
    Namazın verdiği huzur hiçbir şeyde yok gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsanları boşvermek en iyisi, tabi başarılabilirse, biraz zor oluyo sürekli bık bık konuşanlar oldukça :)

      Sil
  2. Ben de okulu uzayangillerdenim. Bunu kendimize kabul ettirmek bi hayli zorken, bi de bunun uzaktan akraba cephesi var ki hepsinden eziyet. Kendi ailen bişey demez ama, diğerlerinin söyleyecekleri asla bitmez:) En iyisi cidden boşvermek :)

    Namaz konusuna da aynen katılıyorum. En huzur verici terapi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı kadın her gördüğünde okul bitti mi diye sorar mı ya :) iki ay sonra her gördüğünde de işe başladın mı diye sormaya başladı :) Böyle insanlar işte bunlar, başkalarının hayatıyla haddinden fazla ilgili.. Yok sayabildiğimiz sürece sorun yok..

      Sil
  3. bu hayal kırıklaır ne zaman gidicek hayatımızdan ahh :)

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. Tabi ki geçecek, mesele can yakması sadece.

      Sil
  5. çok üzüldüm okul işine :( hayırlısı olsun ne diyelim :(

    YanıtlaSil