Hediyelerim ve yorumlarım!

Geçen cumartesi "ben çekiliş kazanamıyorum yeaa" diye sızlanırken, ertesi gün çekiliş kazandığım haberini aldım. Henüz onun şokunu atlatamamışken (şanssız bir insan olduğumdan inanamadım sanırım) ikinci bir maille bi çekiliş daha kazandığımı öğrendim :) 2x mutlu oldum yani :) Şimdi de hediyelerimi anlatmak istiyorum. Hadi bakalım nelermiş.

İlk maili Nihan'la Makyaj'dan aldım. NudeTude çekilişine katılmıştım. Fotografta da gördüğünüz güzel palete sahip oldum. Zaten çok sevilen bir ürün. Ben de renklerinin güzelliğine bayıldım. Ekstra Down Under Natural's, Nivea ve iki parfüm tester ürün geldi. Down Under Natural's zaten denemek istediğim bir markaydı. Kokusunu pek beğenmediğimi söylemeliyim ama hafif bir koku, kısa sürede keskinliğini yitiriyor ve rahatsız etmemeye başlıyor. Şampuan, saç maskesi ve vücut losyonunu denedim. Şampuan da pek farklılık hissetmedim. Saç maskesi güzel aslında ama elektriklenme konusunda bir etkisi olacak mı merak ediyorum, henüz saçımı tam kurutmadım yorum yapamıyorum. Benim kırık problemim pek olmuyor ama elektriklenme sorunu var. Ona daha çok dikkat ediyorum. Paketin üzerinde de kırıklara karşı ne kadar etkili olduğu vurgulanıyor. Vücut losyonu sürerken inanılmaz yağlı ağır bir yapıda gelmişti. Denediğime bile pişman oldum kısa bir süre için. Ama dediğim gibi kısa bir süre sonra losyon hemen cilt tarafından emiliyor ve hafifliyor. Sonra da yumuşacık oluyor. Vücut losyonunu sevdim ama yine kötü yanı kokusu. Hiç hiç kullanılamayacak bir koku değil belki ama hoş ta değil. English Home'dan gelen vücut losyonunun kokusu bütün eve yayılıyor resmen ve harika kokuyor. 
Far paletimi kullanmak istiyorum bir an önce :) Renklerin güzelliğine hayran kaldım.
Nihan'a çok teşekkür ediyorum güzel hediyeleri için. :)

İkinci çekiliş haberini MiskinKek'ten aldım. Dermomarket.com sponsorluğunda düzenlediği makyaj seti çekilişiydi katıldığım. Dolu dolu bir kutu geldi ve açar açmaz fotografladım paylaşmak için :) Ayrıca inanılmaz hızlı bir şekilde elime ulaştı.


Öncelikle çok şık ve kullanışlı bir makyaj çantası geldi. Herşeyi içine koyup fotografladım. Bioderma Sensibio H2O stok durumumdan bahsetmiştim Gökkuşağı kozmetik miminde. 500ml'lik iki şişenin biri yarıya bile gelmedi daha. Bu paketten de 250ml'lik geldi. Vichy Termal Su henüz hiç bir markada denemediğim bir ürün. La Roche Posay Effaclar jel, yağlı ciltler için temizleme jeliymiş. Bunu da denemedim henüz. 


Şimdi gelelim en sevdiklerime yani Jane iredale ürünlerine. En sevindiğim şey o kadar renk tonu arasından cildime en uygun tonda fondöten gelmiş olması. Lipozom teknolojisine sahip, dünyanın en iyi minreal fondöteni olduğu iddia edilen bir ürün bu. Şişenin içini de görüyorsunuz zaten. Yapısı farklı, içinde tanecikler var :) En sevindiğim ilk ürün bu oldu kutuda. Çünkü hem cilt tonuma inanılmaz uydu hem de çok çok hafif bir yapısı var. Sanki nemlendirici krem sürmüşüm gibi bir his bırakıyor. Yüzümde fondöten olduğuna dair bir iz olmuyor resmen :) Ama bu tarz fondötenlerde genelde olduğu gibi kapatıcılık seviyesi çok çok yüksek değil. Eğer doğallıktan yanaysanız ve ciddi cilt probleminiz yoksa bence düşünmeden deneyebilirsiniz. Gözenekleri daraltıp ince çizgileri azalttığı yazıyor açıklamasında. İnce çizgileri bilemiyorum henüz yaşım itibariyle ama gözeneklerin belirginliğini azaltıp cilt tonunu düzenlediği kesin. 


İkinci favori ürünüm Just Kissed Lip Plumper Ruj oldu. Dudak büyültücü etkili bir rujmuş. Evet gerçekten de dolgunlaştırıcı bir etkisi var ama yine doğal bir şekilde. Sanırım Jane Iredale ürünlerinin genel özelliği bu doğallıkları. Tam bana göre yani. Bu rujların renk tonlarına büyük şehirlerin isimlerini vermişler. Bana madrid geldi. Baktığınızda tam olarak mor görünüyor ama sürdüğünüzde doğal dudak rengi oluyor, hafif bir pembe. Sürdükten sonra dudaklarımda karıncalanma hissettim ve biraz araştırınca bunun dolgunlaştırıcı etkisinden olduğunu farkettim. Rahatsız etmeyen yapıda güzel bir ruj sonuç olarak :)
Absence Spf15 Yağ Dengeleyici ise bi'haber olduğum bir üründü. Biraz araştırmadan sonra fondötenin altına uygulayabileceğimi öğrendim. Gözeneklerin görünürlüğünü azaltıyor ancak bu 2 numaralı koyu renk tonunda. Hıh tamam bunu kullanamam demiştim ama diğer ürünlerde de olduğu gibi sürünce çok koyu durmuyor. İnce bir tabaka halinde uygulayınca rahatsız edici olmadı.
Son olarak mavi tonlarında üçlü far paletinden bahsedeyim. Sea Form bu tonların ismi. Tam yazlık renklermiş aslında. Henüz denemedim bunu da ama dokusu güzel gibi.
İşte kazandığım ilk çekilişlerden bu güzelliklere sahip oldum. Buradan tekrar MiskinKek ve Dermomarket.com'a teşekkür ederim :)

9 yorum:

  1. ayy ne güzel tebrik ederim güle güle kullan :) inşallah hep kazanırsın canım :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba :) Düzenlediğim hediye çekilişin sorunsuzca elinize ulaştığınıza çok sevindim :) Fondöten benim de sevdiklerim arasında, tıpkı dediğiniz gibi çok doğal bir duruşu var. Şansınız bol olsun :) Güzel günlerde kullanın, Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hediyeler için, ilginiz için çok çok teşekkürler :)

      Sil
  3. ne şanslıymışsın, belki benim çekilişime de katılmak istersin, blog'uma beklerim ^.^
    sevgiler ^.^
    sempasworld.blogspot

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çekilişini gördüm, katılmak istiyorum ben de amaç çok güzel çünkü :)

      Sil
  4. Güle güle kullan canım. Hediyelerinin hepsi hayırlı olsun :)
    Şansın hayatın boyunca bol olur İnşallah :)
    Öptümm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hediyelerin için de güzel dileklerin için de çok teşekkür ediyorum :)

      Sil