Postcrossing-Yeniler

Son zamanlarda harika kartlar aldım yine Postcrossing sayesinde. Ama bir tane de sevgili Akmayan Göz Kalemi blogunun yazarından geldi :) Takip edenler bilir, çok gezen bir kişilik kendisi. Dün konuştuğumuzda Lima'da olduğunu söyledi. Takip edebildiğim kadarıyla öncesinde Bolivya, Arjantin, Brezilya'daydı :) Bana bu kartı Arjantin'den Buenos Aires'ten göndermiş. Arkasına da İspanyolcasını konuşturarak bir şeyler karalamış:) Koleksiyonumuza farklı bir kart eklenmiş oldu. Farklı boyutlarda kartlar aldım ama yuvarlak hiç kart görmemiştim bile, çok hoş^^Çok mutlu etti beni..

Bu inekli çayırlı kart ise Çin'den :D Çin'den kart almak istediğimi söylemiştim ama kastettiğim beklediğim Milka inekleri değildi :D Kartı gönderen kişi Greta.

 Bu kart Rusya'dan geliyor ve en sevdiklerimden. Irina göndermiş ve gönderdiğinde orada sonbahar olduğunu ama havanın her gün biraz daha soğuduğunu söylemiş. Pulları da çok hoş, şimdi yazarken keşke onları da çekseydim dedim.. Sanki doğa ana kar örtüsünü seriyormuş gibi ne kadar güzel bir kart ya, gerçekten en sevdiklerimden biri bu :))

Tahmin edeceğiniz gibi bu kart Amerika'dan. Bristol, Connecticut'tan Jim göndermiş. Kartı gönderdiği gün orada yerel seçimler varmış, oy kullananlara verdikleri bir sticker'ı da kartın arkasına yapıştırmış. "I voted" yazıyor üzerinde. Bunun da pulları harika. Sanırım pullar için de ayrı bir yazı yazmalıyım. Neredeyse pulları kartlardan çok seviyorum :) 5 adet pul var bu kartın arkasında, her biri ayrı güzel :)














http://miladannotlar.blogspot.com.tr/


2 yorum: