Lezzetli HappyBox :)


Öncelikle Happybox hazırlamak çok zevkliymiş bi söylim. Melodram'ın  HappyBox etkinliğine katıldım ve daha bir ay var aslında ama ben hazırlamaya başladım bile :) Bir de bir şeyi farkettim, sanki kendim için hazırlıyomuşum hissiyle hareket ediyorum. Belkide bazen böyle düşünüp kendimize bi kutu hazırlamalıyız. En basitinden düşünsenize içinden çikolatalar, jelibonlar, çeşit çeşit bitki çayları, elma şekerleri ( -leri fazla oldu bi tane olsun yeter :)), pamuk şeker, aromalı kahveler falan çıkan bir kutu.. Hep yiyecek saydım çünkü fizyolojik olarak mutluluk verecek şeyler bunlar, özellikle çikolatayı biliyoruz zaten :) Bunu bir detoks etkinliği gibi düşünebiliriz. Psikolojik detoks :) Bazen sadece kendimizi düşünüp, kendimizi şımartıp mutlu olmalıyız. Malum mutluluk her zaman altın tepside sunulmuyor önümüze. Mutluluk için çabalamak gerek, azıcık mutluluk kıvılcımı yaratabilirsekte motive oluruz diye düşünüyorum. Evet en kısa sürede kendime de lezzetli bir HappyBox hazırlamayı düşünüyorum :))



13 yorum:

  1. ya bu nası tatlı bi etkinlikmiş ya!

    YanıtlaSil
  2. happy box'ın getirdiği mutluluklara ilk etkinlikte şahit olduğum için bende varım.. arada sırada da kendimizi şımartmalıyız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi bence de :) İlkini görünce ben de çok heveslenmiştim, buna dahil oldum o yüzden :)

      Sil
  3. aa gördüm bunu. ne güzel etkinlik yaa.
    :)

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle, ben de kendime alıyormuş gibi alıyorum şu an :)
    ilk etkinlikte istediğim çoğu şeyi yapamamıştım taşınma telaşı, sevgilimden uzaklaşmanın zorluğu falan derken.. bu kez daha çok zamanım var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zevkli güzel bi etkinlik :) her gün kutuya yeni bi şey alıp kutunun doluşunu görmek falan.. Biz kızlar bu kadar kolay mutlu olabiliyoruz aslında :)

      Sil
  5. ben de gıda ürünü koymamıştım kendi imalatım kurabiye dışında:) ama bu sefer ben de doldurmayı düşünüyorum "mutluluk" maddeleriyle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kalan boşlukları çikolatalarla falan doldurmayı düşünüyorum :) Ama fazla da yiyecek koymaya çekiniyorum havalarda ısınmaya başladı yolda erir ezilir kargo uzun sürer bozulur, her şeyi düşünüyorum :)

      Sil
  6. Ayy ben daha hazırlamaya başlamadımmmm :( Sınav stresi, telaşı filan. Ama en kısa zamanda başlıcaam :)çok helecanlıı :) Sınavdan sonra ilk işim bu olucak hem de bursum da gelecek..
    Çikolatalar şimdiden canlanmaya başladı bilee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sınavdan sonra tadını çıkararak hazırlanırsın canım, daha güzel olur hem öyle :)

      Sil
    2. Hıımmm :) ay çok helecanlıı :)

      Sil